HATAY / ARSUZ - ÜÇGÜLLÜK ORTAOKULU

0(326) 651 1373
Üçgüllük Mahallesi Akdeniz cad. No107 Arsuz/ HATAY
Vizyon
Okulumuzdaki her öğrenciyi; demokratik değerleri benimsemiş, Atatürkçü, bilimsel düşünceyi rehber edinmiş, ruh, beden ve zihin yönünden sağlıklı ve dengeli yetişmiş, doğayı ve çevreyi geliştiren, başarıya inanmış, kendine güveni tam bireyler olarak yetiştirmektir.
Misyon
Demokratik, çağdaş, Atatürkçü bir yaklaşımla teknolojiyi takip eden seçkin bir eğitim kurumu olmak ve bütün öğrencilerimizin bilgili, becerikli, kendine güvenen, sosyal ve duygusal gelişimlerini sağlıklı bir düzeyde tamamlayan; dünü tanıyan, bugünü öğrenen, yarını paylaşan nitelikli insanlar olarak yetişmelerini sağlamaktır.
Kütüphane Kitap Sayısı :1900
Ulaşım
Arsuz ilçe merkezinden direkt ulaşım bulunmamakla birlikte, çok kısa bir süre içerisinde 2 dolmuş ile ulaşım sağlanabilmektedir. İskenderun ilçe merkezinden her 20 dakikada bir ulaşım sağlanabilmektedir. Hatay il merkezine ise yine kısa aralıklarla İskenderun üzerinden ulaşım sağlanmaktadır.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Mahallemiz Arsuz ilçe merkezine 13 km, İskenderun ilçe merkezine 33 km, Hatay il merkezine ise 69 km mesafededir.